Filantropi Semineri

Sabancı Vakfı’nın düzenlediği “Filantropi Seminerleri”nin 15’incisi “Konumuz Doğal Olarak İkllim” başlığı ile gerçekleştirildi.

Sivil toplum, vakıf, özel sektör ve kamu kuruluşu temsilcilerinin uluslararası uzmanlarla bir araya gelerek vakıflar ve sivil toplum alanındaki yeni yaklaşımlar konusunda bilgi paylaşımında bulunduğu “Sabancı Vakfı Filantropi Seminerleri”nin 15’incisi 1 Aralık 2022 tarihinde “Konumuz Doğal Olarak İklim” başlığı ile Sabancı Center’da gerçekleştirildi.

Güven İslamoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde iklim acil durumunda filantropinin rolü, sivil toplum kuruluşlarının atabileceği somut adımlar ve iklim acil durumunda gençlik aktivizminin önemi tartışıldı. Türkiye’den ve uluslararası alandan 7 konuşmacının katılımıyla gerçekleşen seminer kapsamında Murat Germen’in Küresel İkaz fotoğraf sergisi de ziyaretçilerle buluştu.