Türkiye'nin dört bir yanında 120'den fazla kalıcı eser…

ŞEHİRLERDE VE KALPLERDE İZ BIRAKIYORUZ

KALICI ESERLER

76 ilde 162 projeye hibe, 190 Fark Yaratan…

TÜRKİYE"NİN HER KÖŞESİNDE İNSANLARIN HAYATINA DOKUNUYORUZ

SOSYAL DEĞİŞİM

Binlerce sanatçı, yüz binlerce sanatsever…

SANATI DÖNÜŞTÜRCÜ GÜCÜNÜ DESTEKLİYORUZ

KÜLTÜR SANAT

Bugüne kadar 48 bin burs, her yıl 1.500’e yakın bursiyer

GENÇLER İÇİN FIRSAT EŞİTLİĞİ YARATIYORUZ

BURSLAR

1.150'yi aşkın ödül…

BAŞARIYI TEŞVİK EDİYORUZ

ÖDÜLLER

KÜLTÜR SANAT

Bir ay süren tek uluslararası festival olma özelliğine sahip festival süresince sergilenen oyunları 21 yılda 1 milyona yakın tiyatrosever izledi.
DEVLET TİYATROLARI - SABANCI ULUSLARARASI ADANA TİYATRO FESTİVALİ

1998 yılından bu yana, her yıl Sabancı Vakfı ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali”nde çok sayıda yabancı ve yerli tiyatro topluluğu oyunlarını sergiliyor. Bir ay süren tek uluslararası festival olma özelliğine de sahip festival süresince sergilenen oyunları 21 yılda 1 milyona yakın tiyatrosever izledi.

2019 yılında 21. kez düzenlenen Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’nde Türkiye’den 23, yurt dışından 8 olmak üzere toplam 31 oyun sahnelendi. Festival kapsamında, tiyatro sanatının gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş ustalara minnet ve saygı sunmak amacıyla 2005 yılından bu yana verilen “Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü”nün 2019 yılındaki sahibi Işıl Kasapoğlu oldu.