KALICI ESERLER

408 Eğitim gören öğrenci sayısı
Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2018 yılında eğitime başlandı.
YENİ YATIRIMLAR

Adana - Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Adana Valiliği ile Vakfımız arasında imzalanan protokol kapsamında, Enerjisa’nın şartlı bağışı ile Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yaptırılan 12 derslikli, 408 öğrenci kapasiteli Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmete açıldı.

Sakarya - Sadıka Sabancı Hastanesi
Sakarya Toyotasa Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ile Vakfımız arasında imzalanan protokol kapsamında Vakfımızın desteği ile yenileniyor. Yenileme ile hastanenin depreme karşı güçlendirilmesi, modernizasyonu ve hizmet kapasitesinin artırılması hedefleniyor. Binanın yenilenmesi tamamlandığında hastanenin yeni adı Sadıka Sabancı Hastanesi olacak.