Bakım-Onarım ve Destekler

2020 yılında da Vakfımız tarafından yaptırılan kalıcı eserlere bakım-onarım yaptırıldı ve çeşitli destekler verildi.

Vakfımızın kalıcı eserlerine yönelik bakım-onarım ve destek faaliyetleri 2020 yılında da devam etti. 30 kalıcı esere bakım-onarım yaptırıldı ve çeşitli destekler vermeye devam edildi.

Kalıcı eserlerimiz arasındaki okul yöneticilerinden gelen mesajlar:
“Okulumuza yapmış olduğunuz tadilatlar tamamlanmış olup, yapılan tüm çalışmalar ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu kalıcı eserleri ülkemize kazandırdığınız için Sabancı Ailesi ve Sabancı Vakfının isminin her zaman iyiliklerle anılacağından hiç kuşku duymuyoruz. Okulumuzdan her yıl mezun olacak gençlerin ülkemizin kalkınmasında birer nefer olmaları, biz eğitimciler için bir hedeftir. Bu hedefe ulaşmak için, devletimizin yanında sizlerin de katkıları takdire layıktır. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için sonsuz teşekkürler ederiz.”

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kocaeli

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi, Muğla